Begonnen met pech maar we zijn onderweg!

Jan 21

2011 Door Lars om 06:44

We zijn weer onderweg, precies om 05:01 NL tijd vertrokken als eerste team en met Ernst Daniel Smit in ons kielzog :)

Toen we om 04:58 in onze auto zaten kwamen we erachter dat we onze TomTom kwijt waren. Geen tijd meer om terug te gaan naar het hotel. Gelukkig hebben we ook nog Autoroute op de laptop en hadden we een reserve TomTom in de auto liggen. Toen kwamen we er echter achter dat de reserve TomTom niet zo goed tegen de kou kan want hij deed helemaal niets! Stressss! Inmiddels nog een kleine minuut te gaan moesten we maar volledig vertrouwen op AutoRoute en ons postduiven instinct. En… dat is tot nu toe goed gegaan!

Ook nu lopen we weer voorop en de reserve TomTom heeft Lars op een warm donker plekje gestopt om hem snel op te warmen; dus die doet het inmiddels ook weer! Op naar Helsinki!

3 reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.