Dank aan sponsoren: “Smartfloor” en “Hewlett Packard”

Jan 21

2011 Door Lars om 12:00

Onze deelname aan de Arctic Challenge is mede mogelijk gemaakt door:

De markt voor personen- en rolstoelvervoer is een dynamische markt. Taxibussen moeten vooral multifunctioneel zijn om een gezond rendement op te leveren. Dat vraagt om flexibele configuraties die snel om te bouwen zijn. In die markt zet Smartfloor de toon met TNO- en TÜV-goedgekeurde modulaire lichtgewichtvloeren en toebehoren.
HP is een technologiebedrijf dat in meer dan 170 landen actief is. Wij ontwikkelen technologie en diensten die oplossingen bieden voor de problemen en uitdagingen van mensen en bedrijven en die hen helpen hun mogelijkheden, aspiraties en dromen te verwezenlijken. HP ontwikkelt nieuwe methoden en ideeën om ervaringen met technologie eenvoudiger, waardevoller en vertrouwder te maken en de manier waarop onze klanten leven en werken te verbeteren.

1 reactie

  • Op 21 January, 2011 om 13:22 schrijft Lennert:

    Nou, hebben jullie de spijkerbanden er al weer afgehaald en de winterbandjes erop gezet? heb je nu mooi ff tijd voor dunkt me.
    hadden jullie als jullie in 1 keer naar deze haven waren gereden ipv die andere de boot dan wel gehaald of ging de boot in die 1e haven net weg?

Sorry, the comment form is closed at this time.