Verslag van de finish!

Jan 24

2011 Door Lars om 14:35

Nou, we zijn ondertussen al weer 2 hele dagen thuis. Het voelt alsof we een maand zijn weg geweest, maar dat komt uiteraard omdat je in zo’n week erg intens leeft.

Helaas heeft het bestuur ruim de helft van de teams gediskwalificeerd, waaronder ons. De reden hiervoor is dat deze teams gedurende een periode van ten minste 90 seconden meer dan 30 km/u te hard zouden hebben gereden. Wij weten 100% zeker dat wij dat niet hebben gedaan, maar dat is achteraf natuurlijk niet te bewijzen. De organisatie heeft nu eenmaal het laatste woord, maar het enorme aantal diskwalificaties geeft al wel aan dat er iets niet klopt….

Hoe dan ook, Team Shock Media & Multimedia Center heeft in de Artic Challenge editie 2011 goed gescoord! De 3de etappe waren wij het snelste team en ook de 4de (eind-)etappe waren we als snelste over! We hebben in die eindetappe samen met Team Stoverink / Ernst-Daniël Smit de beste tijd gereden (gedeelde eerste plaats). Al met al een prestatie waar we trots op zijn. Dit jaar zijn er bovendien bovengemiddeld veel uitvallers door (echte) :) technische problemen, aanrijdingen en schuivertjes maar onze Touareg heeft de 7000km probleemloos en zonder schade doorstaan! We hebben bovendien 2 keer een ander team weer op weg geholpen.

De finish in Lichtenvoorde was een mooie afsluiter. Er stond een haag van vele honderden toeschouwers en wij mochten daar als eerste team doorheen rijden. Familie en vrienden stonden ons ongeduldig op te wachten. Eigenlijk was het de bedoeling dat we zouden wachten tot de prijsuitreiking om 21:30 maar dat hielden we echt niet meer vol. Aan het einde van de middag zijn we naar huis gereden en hebben gisteren gebruikt om het slaaptekort wat in te lopen :)

We danken jullie allen heel, heel erg voor het volgens van onze belevenissen en wil daarbij ook in het bijzonder Ruben Kerkhof-Jonkman bedanken. We vonden het super om te horen dat ook jij in staat was om onze belevenissen (op een laptop afkomstig van Multimedia Center :) te volgen. We wensen je alvast succes en een voorspoedig herstel voor je ankomende operatie!

3 reacties

 • Op 25 January, 2011 om 10:58 schrijft Jan Hulsman:

  Ik heb geweldig genoten van de mooie foto`s en filmpjes,
  ik heb jullie de hele reis gevolgd op mijn pc.
  wat hebben jullie een geweldig mooie reis gemaakt.

  Groetjes Jan.

 • Op 25 January, 2011 om 18:38 schrijft Thomas:

  Jammer dat het voorbij iss. Ik heb erg genoten van jullie acteertalent. Gelukkig kunnen jullie daarnaast ook nog een beetje autorijden.

  De m&m’s zijn opgekomen?

 • Op 25 January, 2011 om 19:15 schrijft Alexander van Beek:

  Jongens we hebben hier ook genoten en keken elke keer weer uit naar jullie belevenissen!! Wat is internet dan toch een mooi medium :)
  Jammer van de strafpunten, maar het is duidelijk dat jullie een mooie prestatie hebben neergezet. Gefeliciteerd!
  Nu nog een mooi dag voor het goede doel en 2011 is super gestart.

  Groetjes uit Arnhem van het TEAM

Sorry, the comment form is closed at this time.