Het Goede Doel


Tijdens de Arctic Challenge van 2009 hebben we door sponsoring bijgedragen aan het aanpakken van (digitaal) pesten bij kinderen in het basisonderwijs.

Voor de Challenge van 2011 hebben we opnieuw een oproep gedaan aan het publiek om een goed doel voor te dragen. We hebben hiervoor een donatie van € 1000,- gereserveerd. Er zijn enkele tientallen voorstellen en aanvragen binnen gekomen en we hebben ze allemaal beoordeeld op haalbaarheid, originaliteit en resultaat (m.a.w., welk effect heeft onze bijdrage bij een bepaald doel). Helaas kunnen we er maar één sponsoren en moeten we dus ook vele aanvragers teleurstellen.

Wat is het dan wel geworden!?!

KINDERFESTIJN MET IERSE MIDDAG in het Beeklustpark Almelo
We hebben een heel mooi project gevonden waar de hele gemeenschap van Almelo van kan genieten. Op 29 mei sponsoren we een kinderfestijn met Ierse middag in het Beeklustpark in Almelo. Detials worden nog ingevuld, maar vanaf ongeveer 13.00 zullen er voor kinderen diverse speeltoestellen opgesteld staan en krijgen ze een lekkere traktatie. Voor hun is er ook nog een speciale kindervoorstelling in de Muziekkoepel. Vanaf 15:00 wordt de Muziekkoepel gevuld met de klanken van Ierse muziek en er zijn ongeveer 500 zitplaatsen beschikbaar op het grote veld. Samen met het bestuur van de Activiteitengroep Beeklustpark werken we aan een mooie middag waar jong en oud geheel gratis van kan komen genieten.

Klik op de foto om een impressie te krijgen van de Ierse middag van 2010 (toen nog zonder kinderfestijn)